Onze app voor organisaties

Onze oefeningen en tracks helpen jou en jouw collega’s om meer jezelf te zijn en je thuis te voelen op je werk en in je leven. Daardoor kun je makkelijker de potentie benutten die aanwezig is. Het maakt daarbij niet uit wat voor functie of rol je in de organisatie en in je leven hebt. 

Onze app helpt je om meer werkelijk vanuit jezelf initiatief te nemen en met een versterkende houding te werken en te leven. Daardoor haal je voldoening uit je werk en je leven en bereik je makkelijker de doelen die bij jou passen. Ook helpen we jou en je collega’s om deze manier van werken en leven op gepaste wijze aan anderen door te geven.

pay it forward, anderen helpen zichzelf te zijn
op eigen kracht je toekomst vormgeven
puntensysteem met levels

Begeleiderschap: authenticiteit centraal!

Als je weet hoe je jezelf het beste kunt begeleiden, vanuit je eigen authenticiteit, dan weet je ook hoe je anderen het beste kunt begeleiden vanuit hun authenticiteit. Het zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf staat en tot eerlijke resultaten komt.

In onze app gaat het erom dat je vanuit jezelf richting en vorm leert geven aan je werk en aan je leven. Onze app helpt je om dat op jezelf toe te leren passen en als gevolg daarvan ook aan collega's, vrienden en familie door te geven. 

Begeleiderschap is een thema dat geïntegreerd in alle oefeningen en tracks van onze app terugkomt en geïnspireerd is op onze 8 principes. Daarnaast zijn er specifieke begeleiderschap tracks met een puntensysteem en levels die elkaar opvolgen. Je kan onze oefeningen en tracks dus spelen als een spel in het echte leven.

Loopbaan, talent, leren

Door in onze app oefeningen te doen en tracks te volgen krijg je inzicht in waar je op dit moment staat. Je leert vanuit deze inzichten werkelijk vanuit jezelf richting en vorm te geven aan je werk en je leven. 

Je bepaalt zodoende iedere keer weer opnieuw aan welke talenten, kennis of vaardigheden je gaat werken en hoe je dat gaat doen. 

Je werkt vanuit een plan waarbij je helemaal zelf bepaalt wat je gaat doen en wat jouw tempo en intensiteit daarbij is. Onze oefeningen en tracks helpen je om die dingen te doen die op dat moment het beste bij jou passen. Daardoor zorgen onze oefeningen en tracks ervoor dat je vanuit jezelf de juiste richting en vorm aan jouw toekomst blijft geven.

ontwikkelen van talent, kennis en vaardigheid
zelf jouw richting, tempo en intensiteit bepalen
makkelijk plannen en resultaten delen voor feedback
puntensysteem voor functioneren en beoordelen
plannen maken en resultaten behalen

Functioneren en beoordelen


Met onze app kun je aan anderen laten zien waar je aan wilt werken. Je kunt vanuit jezelf een plan met initiatieven en taken opstellen, of oefeningen doen en tracks volgen die jou daarbij helpen.  

Je kunt je plan makkelijk delen voor feedback en draagvlak bij anderen. Je kunt aan anderen ook suggesties doorgeven voor oefeningen en tracks waarmee jouw collega’s, vrienden, of familie aan zichzelf, hun team en hun organisatie kunnen werken. 

Met onze app kun je makkelijk aan anderen laten zien wat je van plan bent en wat de resultaten zijn die je hebt behaald. Voor je resultaten krijg je punten die je kunt gebruiken om je functioneren bespreekbaar te maken, beoordelingen te ontvangen, of te solliciteren op jouw volgende functie.  

Werving en selectie

Onze werk- en spelvormen geven inzicht in wie je bent en waar je naartoe wilt. Ze helpen je om zoveel mogelijk vanuit jezelf, richting en vorm te geven aan je werk en je leven. 

De resultaten uit de oefeningen en tracks uit onze app kun je makkelijk met anderen delen om een goed beeld van jezelf te geven, van waar je staat en waar je naartoe wilt. Dat geeft antwoord op de vraag of en waarom jij de juiste persoon op de deze plek bent en wat er in de toekomst nodig is om dat zo te houden. 

Daarom is onze app uitermate geschikt voor werving en selectie voor zowel de werknemer als de werkgever. Daarnaast kun je onze app gebruiken voor begeleiding van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan- en levensloopplanning en functioneren en beoordelen. Zo kun je dus de juiste mensen, inclusief jezelf, op de juiste plek krijgen en houden.

laten zien wie je werkelijk bent
de juiste persoon, op de juiste plek
feedback vertalen in kenmerken van succes
sociaal-maatschappelijke impact maken
gezamenlijk potentieel benutten

Team- en organisatieontwikkeling

Onze app helpt je om zoveel mogelijk vanuit de individuele kwaliteiten van jezelf en je collega’s een team te vormen. Dat is nodig als je het beschikbare potentieel zo optimaal mogelijk wilt benutten. Het is de enige manier om werkelijk samen richting en vorm te geven aan de toekomst. 

Er zijn oefeningen en tracks die de omgeving, de klant en feedback centraal stellen. Er zijn oefeningen en tracks die het beeld van de omgeving en de klant vertalen naar de interne organisatie, naar functies en rollen. Denk hierbij aan functieprofielen met gedrag- en procesbeschrijving en kenmerken van succes met indicatoren. Of aan arbeidsvoorwaarden, regels voor grensbewakend gedrag, of specificaties van impactvolle product- en dienstverlening. 

Met onze app kun je ook je klanten en leveranciers uitnodigen - of andere partijen die je feedback kunnen geven - en jou en je organisatie helpen om jullie sociaal maatschappelijke impact te vergroten.

Hoe het werkt

Hieronder zie je een 4 tal voorbeelden van hoe je onze app in een zakelijke omgeving kan toepassen.

Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nun

We willen mensen helpen om meer onbevangen te werken en te leven, om speelser het leven tegemoet te treden. We willen verrassen, ontdekken en op een toffe manier het leven beleven zonder aan de realiteit voorbij te gaan.

Features van de app

Hieronder vind je kenmerken en mogelijkheden van onze app voor jou en jouw collega's.

Authenticiteit

De app helpt medewerkers om meer vanuit authenticiteit te gaan werken. Hierdoor staan zij beter in verbinding met zichzelf en kunnen zij beter (samen)werken met collega’s en klanten.

Veiligheid

Met de app geef je medewerkers de kans om vrij, eerlijk en veilig te werken aan zichzelf. Op deze manier creëer je een bedrijfscultuur gebaseerd op wat er werkelijk toe doet.

Archiveren in personeelsdossier

Je kunt – als je dat wilt - resultaten en plannen voor de toekomst met je leidinggevende delen voor in je personeelsdossier.

Beheerpaneel voor organisaties

Je kunt centraal voor de hele organisatie, of op teamniveau, gebruikers toevoegen en verwijderen. Hier is ook factuur- en betaalhistorie inzichtelijk.

Functieprofiel opbouwen

De app helpt je met het samenstellen van een functieprofiel waarmee je vanuit idealen en principes richting en vorm kunt geven aan de organisatie.

Kenmerken van succes

De app helpt je met het definiëren en afstemmen van kenmerken van succes voor het creëren van duurzame producten en dienstverlening.

Succes en indicatoren

De app helpt je met het beschrijven van kenmerken van succes met versterkende indicatoren.

Loopbaanplanning en begeleiding

Je kunt de app gebruiken als leidraad voor loopbaanplanning en -begeleiding waarbij je de medewerker centraal stelt.

Klant en collega centraal

De app helpt je om de behoeften van klanten en collega’s centraal te stellen ten behoeve van duurzame organisatieontwikkeling.

4
/
4
bekijk onze werelden
3
/
4
bekijk onze werelden
2
/
4
bekijk onze werelden
1
/
4
bekijk onze werelden

Bekijk onze werelden

Bedoeling, Voldoening

Werken vanuit je authentieke zelf

 • Inzicht in dromen, ambities, principes en idealen
 • Inzicht in de balans tussen werk, privé en jezelf
 • Ontwikkeling plannen en bijsturen
 • Feedback voor functioneren, beoordelen of solliciteren
Enter world

Als je de wereld werkelijk wilt betreden moet je nog even geduld hebben. Als de app af is kun je op basis van een gratis licentie de app uitproberen. Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer het zover is?

Schrijf je hier in
Schrijf je hier in

Bekijk onze werelden

Organisatie, Functie, Rollen

Werken aan sociaal maatschappelijke impact

 • Benoemen van kenmerken van succes met indicatoren
 • Gewenst gedrag definiëren en vertalen naar richtlijnen
 • Verwachtingen van rollen definiëren
 • Afstemmen van verwachtingen en richtlijnen met collega’s en klanten
Enter world

Als je de wereld werkelijk wilt betreden moet je nog even geduld hebben. Als de app af is kun je op basis van een gratis licentie de app uitproberen. Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer het zover is?

Schrijf je hier in
Schrijf je hier in

Bekijk onze werelden

Talent, Kennis, Vaardigheid

Je talent, kennis en vaardigheid ontwikkelen

 • begeleiderschap tracks voor authentiek leidinggeven
 • inzage in jouw talenten, kennis en vaardigheden
 • jouw talenten, kennis en vaardigheden versterken
 • feedback ophalen bij jouw omgeving over waar je staat
Enter world

Als je de wereld werkelijk wilt betreden moet je nog even geduld hebben. Als de app af is kun je op basis van een gratis licentie de app uitproberen. Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer het zover is?

Schrijf je hier in
Schrijf je hier in

Bekijk onze werelden

Omgeving, Klant, Feedback

Beeld, gevoel en rol van jezelf bepalen

 • Beeld en gevoel van behoefte en verwachtingen opbouwen
 • Beeld en gevoel vergelijken met collega’s en andere belanghebbenden
 • Bepalen wat jouw rol is en hoe je dat vertaalt in acties
 • Bepalen welke doelen je wilt behalen en hoe je dat het beste kunt doen
Enter world

Als je de wereld werkelijk wilt betreden moet je nog even geduld hebben. Als de app af is kun je op basis van een gratis licentie de app uitproberen. Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer het zover is?

Schrijf je hier in
Schrijf je hier in

Ervaringen van onze gebruikers

Als de app af en in gebruik is zullen we hier de ervaringen van onze gebruikers delen.
Nog even geduld.

Binnenkort meer....

...
...

Binnenkort meer...

...
...

Binnenkort meer...

...
...

Onze tarieven

De volgende gebruikers vertellen hoe onze app hun toekomst verbeterd etc..

Gratis

Je kunt gratis gebruik maken van het basisdeel van onze app. Wil je van alle functionaliteiten gebruik maken, dan kun je een abonnement nemen.

 • Toegang tot alle werelden
 • x oefeningen beschikbaar
 • 3 tracks beschikbaar
 • Max. 2x per maand >>
 • Max. 2x per maand >>
 • Toegang tot al jouw resultaten
0
/ per maand
44
/ per maand
42
/ per maand
40
/ per maand
35
/ per maand

Betaald

Wanneer je een abonnement hebt op de app, kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de app en kun je de app optimaal gebruiken om jouw toekomst vorm te geven.

 • Toegang tot alle werelden
 • Alle oefeningen beschikbaar
 • Alle tracks beschikbaar
 • Onbeperkt oefeningen delen
 • Onbeperkt feedback vragen
 • Toegang tot al jouw resultaten
44
/ per maand
44
/ per maand
42
/ per maand
40
/ per maand
35
/ per maand

Onze uitgelichte artikelen

Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze artikelen.

Nog even geduld...
de app komt binnenkort!

We zijn hard aan het werk om onze app vorm te geven en zo tof mogelijk te maken. Dus nog even geduld. Als het eenmaal zover is kun je een deel van de app gratis gebruiken en de app dus gratis uitproberen.

Ben je dan enthousiast over de app en wil je er alles uithalen? Dan kun je ervoor kiezen om ook het betaalde deel te gaan gebruiken. In ieder geval blijft alle data altijd van jou, ook wanneer je weer terug gaat naar de gratis versie. Wat je in de app hebt gedaan, blijft dus toegankelijk voor je.

Wil je bericht wanneer de app live gaat? Klik dan op de button hieronder, dan houden we je op de hoogte.