Over ons

The future is now ontwikkelt werk- en spelvormen die het authentieke vermogen van mensen bevorderen. Simpel gezegd werk- en spelvormen die je helpen om zoveel mogelijk vanuit jezelf richting te geven aan je werk en je leven.

We doen dat in principe voor iedereen, zowel voor zakelijk als voor privé gebruik. En voor iedere rol of functie in organisaties, voor uiteenlopende teams en voor de organisatie als geheel.

Werk- en spelvormen voor vergroten van authentiek vermogen

Onze werk- en spelvormen zijn geïnspireerd op onze principes. Ze helpen je groeien om steeds meer werkelijk vanuit jezelf richting en vorm te geven aan jouw toekomst.

Veiligheid

Als je voldoende veiligheid in jezelf kunt vinden, geef je makkelijker een positieve draai aan je werk en aan je leven.

Geborgenheid

Als je je geborgen voelt zul je jezelf meer laten zien zoals je werkelijk bent.

Je thuis voelen

Je thuis voelen gaat over het vinden van je bestemming. Daarvoor moet je op weg gaan in jezelf en in de wereld om je heen.

Jezelf zijn

Als je jezelf kunt zijn, dan voel je je geliefd en gewaardeerd. Je maakt dan  keuzes die beter aansluiten bij jouzelf.

Toekomstperspectief; een doel om voor te leven

Het is belangrijk voor je om een toekomstperspectief te hebben waar je graag voor wilt leven.

Ruimte om een stap terug te zetten

Alleen als je werkelijk de ruimte voelt om een stap terug te zetten, kun je vanuit vrijheid richting en vorm geven aan je werk en aan je leven.

Voelen waar je innerlijk heen wilt

Als je kunt voelen waar je innerlijk heen wilt, kun je werkelijk vanuit jezelf richting geven aan je werk en leven.

Je innerlijke drijfveren voldoende helder hebben

Wat drijft jou? Welke drijfveren van jou zijn versterkend en voeden je in je weg voorwaarts door het leven?

Met groeiend vertrouwen in jezelf de uitdagingen in je leven aangaan

Hieronder wordt onze werkwijze uitgelegd.

Unieke oefeningen en tracks gericht op authenticiteit

Met The future is now zet je vanuit jezelf stappen voorwaarts in je werk en in je leven. Met onze unieke oefeningen, tracks en andere mogelijkheden helpen we je jouw authentieke vermogen te vergroten.  

Met het vergroten van authentiek vermogen bedoelen we het vergroten van het vermogen, om werkelijk vanuit jezelf richting en vorm te geven aan jouw toekomst. Vanuit wie je bent en waar je voor staat, zodat je je zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen.

Om jouw authentieke vermogen te vergroten gebruiken we onze 8 principes. De oefeningen, tracks en andere mogelijkheden die we ontwikkelen helpen je om onze 8 principes zo optimaal mogelijk in jezelf te ontwikkelen.

vergroten van authentiek vermogen
vanuit jezelf jouw toekomst vormgeven
Jezelf laten zien zoals je werkelijk bent
Vergroten van zelfvertrouwen
resultaten behalen die goed bij je passen

Werken vanuit verdiept contact met jezelf

Onze oefeningen en tracks brengen je dieper met jezelf in contact. Dat is de enige manier om meer vanuit je kern, meer vanuit wie je werkelijk bent, richting en vorm te leren geven aan je werk en aan je leven.

Zo groeit het vertrouwen in jezelf en behaal je eerlijke resultaten die echt bij je passen. Dat kan niet anders, omdat de resultaten dan werkelijk vanuit jezelf voortkomen. Vanuit wie je op dat moment bent, waar je op dat moment staat en waar je naartoe wilt. Geheel in lijn met jouw ontwikkeling en daarom altijd goed.

Werken vanuit verbondenheid met elkaar

Met onze oefeningen en tracks leer je werkelijk vanuit jezelf richting en vorm te geven aan je toekomst. Als vanzelf ga je, als je daar klaar voor bent, je collega’s, vrienden en familie helpen om hetzelfde te doen.

Onze oefeningen en tracks helpen je met het vormgeven van een team in een organisatie. Vanuit de individuele kwaliteiten in het team en vanuit de richting en vorm van de verschillende individuen om het aanwezige potentieel te benutten.

Dat begint in het klein in 1 op 1 situaties en eindigt over de grenzen van de organisatie heen waar de producten of dienstverlening die je levert sociaal maatschappelijke impact heeft in een ecosysteem. En het begint iedere keer weer opnieuw door kleine stappen voorwaarts te zetten, vanuit jezelf en samen.

het aanwezige potentieel benutten
sociaal maatschappelijke impact vergroten

Ontmoet het team

Hieronder stellen we ons even kort voor. Dan weet je wie er invulling geven aan deze website en aan de app.

Bas Mélotte

Bas heeft meer dan twintig jaar ervaring met het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, sinds 2012 vooral als ondernemer en bestuurder. Hij heeft een frisse kijk op de processen in een bedrijf en heeft oog voor waar mensen op hun plek zijn. Bas kan snel de vinger op de zere plek leggen en zo een probleem vanuit de kern oplossen.

Nadia Lucassen

Nadia heeft meer dan twintig jaar ervaring met het persoonlijk begeleiden van mensen naar meer bewustwording van innerlijke processen en hoe die uitwerken in de buitenwereld. Zij kijkt graag naar waar het 'vastzit' en hoe iemand weer in beweging kan komen op een manier die bij die persoon past.

Ervaringen van onze gebruikers

Als de app af en in gebruik is vertellen gebruikers hier hun ervaringen. Nog even geduld.

Binnenkort meer....

...
...

Binnenkort meer...

...
...

Binnenkort meer...

...
...

Nog even geduld...
de app komt binnenkort!

We zijn hard aan het werk om onze app vorm te geven en zo tof mogelijk te maken. Dus nog even geduld. Als het eenmaal zover is kun je een deel van de app gratis gebruiken en de app dus gratis uitproberen.

Ben je dan enthousiast over de app en wil je er alles uithalen? Dan kun je ervoor kiezen om ook het betaalde deel te gaan gebruiken. In ieder geval blijft alle data altijd van jou, ook wanneer je weer terug gaat naar de gratis versie. Wat je in de app hebt gedaan, blijft dus toegankelijk voor je.

Wil je bericht wanneer de app live gaat? Klik dan op de button hieronder, dan houden we je op de hoogte.